Мед Атлант

В Богородчанській територіальній громаді запрацювала третя поліцейська станція. ФОТО

Новий безпековий осередок обслуговує села Старуня та Жураки. Офіцер громади опікується безпекою 5 тисяч громадян.  Поліцейська станція облаштована відповідно до потреб повсякденної роботи поліцейського, оснащена необхідною комп’ютерною технікою. А ще там створені всі умови для комфортного прийому громадян.

В Богородчанській громаді це уже третій безпековий осередок. За короткий проміжок часу вони продемонстрували свою неабияку ефективність, – відмітив голова Богородчанської громади Ростислав Заремба
«В населених пунктах, де працюють поліцейські офіцери громади, ми уже бачимо надійний місток довіри між мешканцями та нашими правоохоронцями. Ця взаємодія є дуже важливою і показує, що рівень довіри до поліції неабияк виріс».
Поліцейський офіцер громади Василь Мельничук відтепер забезпечує правопорядок в селах Старуня та Жураки. 28 – річний капітан поліції каже, – в роботі важливо знайти підхід до кожного мешканця
«Поліцейський офіцер громади повинен бути на постійному контакті з людьми, знати їх проблеми, вміти допомогти їх вирішити. Ми пройшли відповідне навчання, отримали досвід для нашої роботи. Робота з людьми – вона не є легкою, але це наш обов’язок і ми його гідно виконуємо», – розповів Василь Мельничук.
Задля оперативної та ефективної роботи поліцейському вручили ключі від нового повнопривідного службового автомобіля “Renault Daster”. Транспортний засіб укомплектований усіма спеціальними засобами, які можуть знадобитися в роботі правоохоронця: вогнегасником, аптечкою, пошуковими й тактичними ліхтариками, бензопилою, помповою рушницею тощо.
«Поліцейський офіцер – це повноцінний мешканець громади, який має забезпечувати правопорядок на своїй території. В цих правоохоронців є гарне гасло – «я тут, щоб захищати та оберігати». Ми повинні дбати про безпеку громадян, незалежно від міст та сіл їхнього проживання. Зараз, коли в Україні війна, безпека людей – понад усе», – наголосив керівник обласної поліції, полковник Сергій Безпалько.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...