Мед Атлант

Ветерани отримають понад 200 мільйонів підтримки наступного року

205 мільйонів гривень підтримки отримає ветеранський бізнес від Українського ветеранського фонду Мінветеранів. Відповідна сума закладена до держбюджету на 2024 рік.

Кошти за конкурсною програмою отримають ветерани-підприємці, а також громадські організації, які надають послуги ветеранам та їхнім родинам. Про це розповіла в.о. виконавчого директора Українського ветеранського фонду Руслана Величко-Трифонюк.

“У 2024 році пройдуть конкурси фінансування ветеранського бізнесу, продовжиться програма відшкодування витрат для бізнесу “20 тисяч”, а також заплановані нові програми навчання та менторської підтримки для підприємців. Загальна сума в 205 мільйонів гривень, виділена на 2024 рік, стане значним внеском у підтримку ветеранів, їх реінтеграції та розвитку ветеранського бізнесу в Україні. Ми зацікавлені у тому, аби кожна гривня платників податків була використана максимально ефективно й кожен зацікавлений ветеран чи ветеранка змогли реалізувати свої проєкти”, — каже Руслана Величко-Трифонюк.

Окрім бізнесу, фінансову підтримку також отримають громадські організації, які надають соціальний супровід ветеранів і їхніх родин, забезпечують менторську підтримку ветеранського бізнесу, залучають ветеранів до активного способу життя, сприяють психічному та фізичному здоров’ю.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...