Мед Атлант

Водія-втікача, який на смерть збив людину, знайшли в Коломиї

Поліцейські Прикарпаття розшукали та затримали водія-втікача, який спричинив смертельну ДТП.

Нагадаємо, аварія трапилась 26 грудня в селі Мишин, Нижньовербізької територіальної громади. Правоохоронці встановили, що водій автомобіля «Хонда», рухаючись автодорогою зі сторони Коломиї у напрямку смт Яблунів, Косівського р-ну, вчинив наїзд на велосипедиста. 68-річний чоловік помер на місці події. Керманич залишив автомобіль неподалік місця ДТП та втік.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці встановили власника транспортного засобу. Це – 40-річний мешканець Коломиї. Чоловік і був за кермом автомобіля.

Невдовзі оперативні працівники Коломийського РВП з’ясували його місцеперебування. Поліцейські виявили керманича в одному із будинків на території дачного масиву неподалік Коломиї, де він переховувався.

Правоохоронці відвезли водія в медичний заклад, де було проведено аналіз на факт сп’яніння. Результат – негативний.

Слідчі відділу розслідувань злочинів у сфері транспорту Головного управління Нацполіції в області опитали керманича. Від показів він відмовився. 40-річного керманича затримали в процесуальному порядку. Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) та ч. 1 ст. 135 (Залишення в небезпеці) Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво у справі здійснює Коломийська окружна прокуратура.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...