Мед Атлант

Завершити рік важливою справою: прикарпатські енергетики здали 34 літри крові. ФОТО

Працівники АТ «Прикарпаттяобленерго» вкотре стали донорами крові, щоб допомогти нашим Збройним Силам України. Кров здавали в рамках уже традиційного корпоративного донорського руху, участь в якому сьогодні взяло 75 людей.

Учасниками корпоративного Дня донора стали працівники з Івано-Франківська, Богородчан, Косова, Калуша, Снятина, Рожнятова та Тлумача. Заручившись підтримкою медпрацівників обласного центру служби крові, прикарпатські енергетики здали майже 34 літри крові. Законсервовану кров передадуть для прифронтових шпиталів, де зараз перебувають наші захисники.
«Якщо на початку донорського руху було трохи менше 50 охочих, то зараз база даних енергетиків, які продовжують здавати кров, налічує 250 людей у всіх громадах Прикарпаття. Раніше потреба в крові була приблизно раз у рік, зараз це – два або три рази з початку повномасштабного вторгнення. Ми маємо пам’ятати, що кожен має допомагати та «воювати» на своєму місці. А кров – це те, що завжди потрібно», – ділиться організаторка благодійної ініціативи Оксана Барилів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...