Мед Атлант

Голова Богородчан відвідав воїнів на Сході та передав 43 дрони

Голова Богородчанської територіальної громади Ростислав Заремба відвідав захисників на фронті та передав їм fpv дрони.

Про це Заремба повідомив у соцмережі.

Розпочав цей рік поїздкою до хлопців на Схід. Поїхали одним екіпажем, разом з моїм заступником Дмитром Карабетом, одним вантажним бусом. Треба було доставити fpv дрони, оскільки потреба у них була навіть не на сьогодні, а на вчора. Поїхали через вихідні дні, проїхали з короткими зустрічами через Харків, від Купʼянська до Словʼянська і далі, – йдеться у повідомленні.

Перед закупівлею дрони детально опрацювали зі спеціалістами, які безпосередньо з ними працюють на передовій. Обговорили всі питання щодо необхідних технічних характеристик та перевірених надійних виробників.

Тому ми доставили вироби уже протестовані, прошиті , з відповідною батареєю, для роботи на відстані більше 10 км та вагою боєприпаса до 1,2 кг. Остаточний монтаж- збірку хлопці уже роблять на місці. Такі дрони мають одразу потрапляти у підрозділи, де уже успішно з ними працюють і де їх використання буде максимально ефективним, – додав Заремба.

Цього разу доставили 43 дрони для відповідних підрозділів 10-ї, 92-ї та 56-ї бригад. Які придбані не за бюджетні кошти,- фінансову підтримку у сумі 700 тис. грн. надала компанія AST, яка обробляє сільськогосподарські землі на території громади.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...