Мед Атлант

Калушанку позбавили прав на водіння за нетверезу їзду й оштрафували на 17 тисяч гривень

Керувала автомобілем в стані алкогольного сп`яніння та скоїла наїзд на електроопору.
До суду з Калуського РВП ГУНП в Івано-Франківській області надійшли матеріали справи про притягнення до адміністративної відповідальності 39 річної жительки міста Калуша, за ч. 1 ст. 130, ст. 124 КУпАП, – повідомляє Калуський міськрайонний суд Івано-Франківської області.
У грудні 2023 року місцева мешканка керуючи автомобілем, не врахувала дорожньої ситуації, вибрала небезпечну швидкість руху, не впоралася з керуванням та скоїла наїзд на електроопору.
Внаслідок ДТП автомобіль та електроопора отримали механічні пошкодження. Окрім того, в той самий час керманичка знаходилась в стані алкогольного сп`яніння.
“У судовому засіданні водійка вину визнала, розкаялась і просила суворо не карати. Пояснила, що ввечері того дня випила бокал гарячого вина після чого керувала автомобілем. Через те, що задзвонив мобільний телефон і вона відволіклась від керування автомобілем, переплутала педалі, через що її автомобіль занесло і вона в’їхала в електроопору.”, – йдеться у дописі.
Дослідивши протоколи про адмінправопорушення та додані до них матеріали, суд визнав жінку винною у вчиненні адміністративних правопорушень, передбачених ст. 124, ч. 1 ст. 130 КУпАП, та призначив стягнення у вигляді штрафу, що становить 17000 гривень 00 копійок з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...