Мед Атлант

“Чужий дітей не буває”: у Франківську шукають сім’ю для двох діток

«Чужих дітей не буває…» Цей вислів стає особливо актуальним в часи війни, коли діти потребують особливого захисту та турботи. Сім’я – це місце, де дитина може всебічно та гармонійно розвиватися, рости здоровою та щасливою. На жаль, не всі діти мають цю можливість.

Історія Катрусі та Андрійка

Катруся, 15 років, і Андрійко, 10 років, – це двоє надзвичайних дітей. Вони відкриті, добрі, щирих та повні мрій та бажань. Катруся здобуває професію перукаря, а Андрійко вивчає та навчається у школі, полюбляючи грати у футбол та малювати. Але їхні маленькі життя складаються в іншому світі – світі соціального захисту, – повідомляють в службі у справах дітей виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради.

Допоможіть Катрусі та Андрійку знайти Дім та Люблячих Батьків

Вони з нетерпінням чекають на люблячу та дружню сім’ю, яка зможе зігріти їх маленькі серця, подарувати тепло та затишок: усиновлювачів, опікунів, прийомних батьків. Якщо Ваше серце не байдуже до дитячої долі і Ви маєте бажання і можливість допомогти хоча б одній дитині-сироті звертайтесь до нас, – зазначили у службі.

Служби у справах дітей виконавчого комітету Івано-Франківської міської ради знаходяться за адресою: вул. Грушевського, 21, каб. 802, 815. Телефон для зв’язку: 0(50) 337 94 97.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...