Мед Атлант

Від початку року на Калущині трапилося 14 ДТП — постраждали шестеро людей

Від початку року Калуські правоохоронці оформили 14 дорожньо-транспортних пригод. Серед них — 3 ДТП з постраждалими, де травмовано 6 осіб.

Найпоширенішим видом ДТП залишається зіткнення, а основними причинами є порушення правил маневрування, перевищення дозволеної швидкості руху, недотримання безпечної дистанції та керування водіями в стані сп’яніння, повідомляє поліція Калущини, пишуть Вікна.

З початку року працівники поліції склали 10 адміністративних протоколів на водіїв за ст. 124 КУпАП (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів, вантажу, автомобільних доріг, вулиць, залізничних переїздів, дорожніх споруд чи іншого майна).

За двома фактами слідчими розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) та за ч. 2 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, що заподіяли потерпілому тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, де водія затримано в порядку ст. 208 КПК України.

При погіршенні погодних умов калуські патрульні працювали в посиленому режимі не тільки на дорогах міста, а й на дорогах регіонального та державного значення та надавали допомогу водіям, які потрапили в зимову пастку.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...