Мед Атлант

Мрії збуваються: франківські поліцейські подарувал Денискові військову форму та шеврони. ФОТО

13 – річний Дениско з Івано-Франківська мріє стати правоохоронцем. Він – пережив не одну операцію, пройшов численні реабілітації, і щодня доводить, маленьким українцям – хоробрості не позичати. Поліцейські Івано-Франківщини здійснили бажання хлопчика.

Кілька років тому дитина познайомилась з прикарпатськими поліцейськими, і з того часу став справжнім другом для них. Співробітники ювенальної превенції повсякчас навідуються до дитини та допомагають матері. А з нагоди дня народження Дениска, разом з працівниками відділу головної інспекції ГУНП в Івано-Франківській області здійснили чергову мрію Дениска.
Напередодні дня народження Дениско проходив чергове лікування в Івано-Франківській дитячій обласній лікарні. Поліцейські вирішили зробити приємний сюрприз хлопчику. Тож з солодощами, іграшками та подарунками навідались до нього під час виписки з лікувального закладу.

«Дениско – наш маленький друг. Вперше до нас звернулась мама хлопчика, яка розповіла про те, що дитина з особливими потребами мріє стати поліцейським, і вона просила якось долучитись. Це було три роки тому. І ми замовили йому форму, привітали з днем народження. Це було перше наше знайомство. Відтоді ми завжди на зв’язку, будь – які потреби ми намагаємось вирішити та підтримати дитину. Сім’я не є кризова, є належний догляд, мама дуже відповідально ставиться до його стану здоров’я», – розповіла начальниця відділу ювенальної превенції ГУНП в Івано-Франківській області Алла Бойчук.

Хлопчик збирає військові шеврони й давно мріяв про військову форму. Тож поліцейські цю мрію дитини також втілили в життя.

«Ми відреагували, ми купили йому військову форму, ми купили йому шеврони військові, він їх колекціонує, а ще фрукти, солодощі. Надалі будемо допомагати таким дітям, у нас є декілька таких родин. І на постійній основі будемо їх підтримувати», – наголосив заступник начальника відділу Головної інспекції ГУНП в Івано-Франківській області Олег Степаненко

«Я люблю дуже військових і поліцію», – не стримував щасливих емоцій Дениско.

Радісного хлопчика поліцейській на службовому транспорті відвезли додому. А опісля частували святковим тортом.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...