Мед Атлант

Олексія Гнатковського визнали найсексуальнішим українським митцем

Актора Франківського драмтеатру Олексія Гнатковського визнали найсексуальнішим українським митцем.

Про це повідомили на сторінці Премія “Золотий ліфон”.

Найсексуальнішим українським митцем стає актор Oleksiy Gnatkovskiy. Ґазда наших сердець та вологих простирадл, що полонив душі. Бігме Боже, цей світ — його диктант. І хто його буде правити — бережіть печінки. Івана Довбуша вигадали тільки для того, щоби ми дізналися, який фантастичний цей Олексій Гнатковський, – йдеться у повідомленні.
В дописі зазначають, що Гнатковський імпонує їм  у гніві. Коли злиться на російськомовних, коли свариться на глядачів, які не вимикають телефон чи базікають під час вистави.
Цього сезону ми довго думали, чи на часі взагалі наш Золотий Ліфон. Але після перегляду фільму «Довбуш» ми вже думали, навіщо взагалі Золотий Ліфон, якщо його досі не отримав Олексій Гнатковський. І з цього натхнення таки запустили голосування. І наші симпатії знайшли відгук у серцях усіх — з величезним відривом. Дякуємо всім, хто голосував — адже в нашій премії немає журі, переможця обирає народ.
А Олексію бажаємо нових ролей, щоби більше нас тішити на екрані та сцені. Бо весь світ — театр, і ми йдемо туди милуватися Його Грою. І торсом, – додали у повідомленні.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...