Мед Атлант

У полоненого окупанта знайшли інструкцію з того, що потрібно зробити на війні

Українські військові взяли у полон російського окупанта, в телефоні якого знайшли інструкцію з того, що потрібно зробити на війні.

Про це повідомив у Telegram заступник командира 3-ї штурмової бригади, екскомандир полку “Азов” Максим Жорін та оприлюднив фотопідтвердження.

“Російський полонений та його “інструкція” в телефоні. Рівень розвитку людських якостей очевидний. Без телефону навіть. Цей п**ор не виключення. Вони в своїй масі такі – абсолютно без принципів та ознак цивілізованості”, – написав Жорін під світлинами.

Полонений російський окупант / Фото: Telegram-канал Максима Жоріна

В інструкції, знайденій у телефоні російського загарбника йдеться про те, що обов’язково потрібно спробувати на війні. Росіянам пропонують:

  • скуштувати людське м’ясо;
  • познущатися з військовополоненого, зокрема аби той плакав та попросив про помилування. Але не помилувати його, а “повільно і страшно вбити: закопати живцем, розпиляти бензопилою”;
  • зґвалтувати та вбити місцеву дівчину, найкраще “всією ротою”;
  • набрати трофеїв з будинків убитих;
  • особисто взяти участь у розстрілі всіх військовополонених – “топити в ополонці, колоти багнетом або спалювати цілими сім’ями”.
Інструкція, яку отримали військові зс РФ / Фото: Telegram-канал Максима Жоріна

Заступник командира 3-ї штурмової бригади наголосив, що саме з такими думками російські військові заходять на тимчасово окуповані території.

“Про що потрібно пам’ятати кожному, хто для цієї війни “ненароджений”, – резюмував Максим Жорін.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...