Мед Атлант

На Прикарпатті в аваріях загинув чоловік та постраждала дівчина. ФОТО

За минулу добу на території області відбулося декілька аварій. За всіма фактами ДТП поліцейські розпочали кримінальні провадження.

Так, у Заболотові 61-річний керманич транспортного засобу «Skoda Octavia», мешканець Матеєвецької ТГ, не вибрав безпечну швидкість руху та здійснив зіткнення із попутним автомобілем «ВАЗ-2104», яким керував 48- річний житель Заболотівської ТГ. У результаті зіткнення автомобіль «ВАЗ» з’їхав у кювет, а керманич «Skoda Octavia» виїхав на зустрічну смугу руху. А там зіткнувся з вантажівкою «МАN», під керуванням 34-річного закарпатця.

У результаті ДТП водій «Skoda Octavia» помер в кареті швидкої медичної допомоги, а керманича «ВАЗ» з травмами доставили до медичного закладу. Водії тверезі.
Ще один наїзд на пішохода відбувся в Отинії, що у Коломийському районі.
43- річний водій автомобіля «Фольксваген гольф», мешканець Коломиї, не обрав безпечної швидкості руху та допустив наїзд на неповнолітню дівчину. Вона переходила дорогу по пішохідному переходу, на освітленій ділянці дороги зліва на право по ходу руху автомобіля. Потерпілу, 2006 року народження, мешканку Отинійської ТГ, госпіталізовано до лікарні. Водій тверезий.
Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...