Мед Атлант

На Калущині облаштували навчально-дозвіллєвий хаб

На Калущині облаштували навчально-дозвіллєвий хаб «Мінерленд».

Про це повідомив міський голова Калуша Андрій Найда.

Сьогодні разом із заступницею голови ОДА Людмилою Сірко, заступниками голови Калуської РДА Іваном Шикиринцем та Ярославою Гасяк, моєю заступницею Надією Гуш відкривали цей надзвичайно крутий простір, – йдеться у повідомленні.
Навчально-дозвіллєвий хаб «Мінерленд» слугуватиме місцем навчання та розвитку, ігор, роботі з дітками вразливих категорій, вимушено переміщеними особами, дітьми з особливими потребами та мешканцями міста, щоб кожен мав змогу безпечно, цікаво та творчо проводити дозвілля.
Тут надаватимуть психологічну допомогу дітям та дорослим, соціальну підтримку, буде проводитися індивідуальна та групова робота з дітками, які мають особливі потреби, плануються соціокультурні родинні заходи, майстер-класи, квести, брейн-ринги, конкурси та інше.
Для зручності простір розподілений на три зони: навчально-практична, інклюзивна, ігрова.
  • У навчально-практичній є комп’ютерне, мультимедійне, демонстраційне оснащення, сенсорний куток, що облаштований з метою релаксації та проведення корекційної роботи з дітьми.
  • У ігровій – мольберти, набори для творчості, конструктори, інноваційна ігрова техніка: аерохокей, sony playstation, караоке система, інтерактивна панель та ін.
  • Інклюзивна зона обладнана з урахуванням індивідуальних потреб дітей – настільними іграми, мозаїкою, пісочницею з підсвіткою, щоб малювати піском, кульками для сухого басейну, м’яким модульним спортивним набором, м’якими модульними меблями.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...