Мед Атлант

“В нас ні одне покоління не живе без війни”, – майданівець, а тепер командир роти РТЦК області

Головний сержант Юрій Найко (позивний «Найк») – майданівець та кіборг, який пройшов Донецький аеропорт та повернувся до лав Збройних Сил України після початку повномасштабного вторгнення.

Розповідь про неодноразово пораненого розвідника, про будні служби, мотивацію та бажання перемагати ворога оприлюднив Івано-Франківський центр комплектування та соціальної підтримки.
Досвідчений військовий родом з Хмельниччини, але зараз служить на посаді командира роти охорони Івано-Франківського РТЦК, де ділиться бойовим досвідом з молодшими побратимами.
Люди бувають різні. Але коли країна увійшла у критичне становище вони що? Багато тікають за кордон, сидять в санаторіях. У 50 з чимось (років) стають студентами? Та це смішно. Поробили групи інвалідності, бронь… Вони до війни всі були спортсменами, багато бачили і знали.. Подивіться тепер на них, – каже військовослужбовець про ухилянтів.
Командир зазначив, що немає ні одного покоління, яке прожило без війни.
Я теж не народився військовим, не мав наміру бути військовим. Проте ситуація швидко повертається. В нас ні одне покоління не живе без війни. Немає такого покоління, яке прийшло мирно, – додав Юрій Найко.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...