Мед Атлант

Поліція повідомила деталі смертельної автотрощі на Прикарпатті. ФОТО

Двоє людей загинуло у результаті ДТП на Прикарпатті: поліцейські розпочали кримінальне провадження.

1 квітня на лінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в Ямницькій територіальній громаді. Двоє чоловіків загинули на місці ДТП. Ще одного керманича у важкому стані госпіталізували.

На місце одразу були скеровані слідчо-оперативна група, слідчі та спеціалісти – криміналісти Слідчого управління ГУНП в Івано-Франківській області.

Правоохоронці встановили, відбулося зіткнення між транспортними засобами «Opel Insignia» та «Mercedes-Benz 310 CDI».
Як встановили слідчі, обоє рухались в сторону Івано-Франківська. Водій «Opel» пішов на обгін, перетнувши подвійну суцільну смугу. Саме в цей момент керманич «Mercedes-Benz» теж почав здійснювати маневр повороту ліворуч у забороненому місці. Відтак відбулося зіткнення.

У результаті аварії водій та пасажир легковика, 55 – та 29- річні мешканці Галича, загинули на місці аварії. 44-річний водій «Mercedes-Benz» отримав важкі тілесні ушкодження та госпіталізований до лікарні. В медичному закладі взято кров на аналіз для встановлення факту сп`яніння.

Слідчими відділу розслідувань злочинів у сфері транспорту Головного управління Нацполіції в області внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило загибель кількох осіб) Кримінального кодексу України.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...