Мед Атлант

Франківські студенти стали переможцями мистецького конкурсу в Парижі

Студенти Університету Короля Данила та Фахового коледжу УКД спеціальності «Музичне мистецтво» відзначилися своїми виступами на Міжнародному мистецькому конкурсі-фестивалі «The Festival bridges in Paris. Les etoiles de Paris 2024». 

28-й Міжнародний конкурс-фестиваль фольклору, танцю і музики «Etoiles de Paris» – це престижна культурна подія, що проходить у Парижі – світовій столиці моди з непереборним шармом і елегантністю. Основною метою Міжнародного конкурсу-фестивалю «Etoiles de Paris» є пошук обдарованих виконавців серед творчих колективів та солістів і надання можливостей для повного розкриття творчого потенціалу на сцені, зміцнення міжнародних дружніх та культурних зв’язків, обмін досвідом та творчими здобутками учасників з різних куточків Європи і світу, радість від присуджених журі нагород та взаємного спілкування, підвищення фахової майстерності та кваліфікації педагогів і керівників. До складу міжнародного журі входили відомі французькі діячі культури та мистецтва. 

У цьому престижному мистецькому заході Гран-прі фестивалю отримала студентка 1 курсу Фахового коледжу Університету Короля Данила Вероніка Климець, а студенти Вероніка Попович та Олександр Худецький були нагороджені дипломами лауреатів 1 премії. Наставники переможців, викладачі кафедри естрадно-вокального мистецтва Олександра Струк та заслужена діячка естрадного мистецтва України Ірина Батюк, продемонстрували свою креативність і високий професіоналізм у підготовці перспективних молодих виконавців, які достойно репрезентували свою фахову підготовку і стійку позицію представників музичної культури України.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...