Мед Атлант

Травми отримали п’ятеро людей: на Франківщині трапились дві аварії. ФОТО

Травми отримали п’ятеро людей: на Франківщині трапились дві аварії. За фактами ДТП поліцейські розпочали кримінальні провадження.

15 квітня близько 17:30 надійшло повідомлено про ДТП в Надвірній, по вулиці Соборна. На місці аварії поліцейські з’ясували, що водій автомобіля “Renault Master”, 1963 р.н., мешканець Івано-Франківського району, виконуючи маневр повороту та не надав перевагу в русі зустрічному транспорту. Як результат допустив зіткнення з мотоциклом. Останнім керував мешканець Надвірнянщини, 2001 року народження.

Внаслідок ДТП мотоцикліста та його пасажирку з травмами доставлено до лікарні.

Ще одна аварія сталася цього ж дня близько 18:30 у Калуші. Відомо, що 38-річний мешканець району, керуючи автомобілем “Volkswagen Golf”, виїхав на обочину та допустив зіткнення з іншим транспортним засобом “Mercedes-Benz Sprinter”. Останнім керував мешканець Калуського району, 1960 р.н..

У результаті автопригоди травми отримали троє пасажирів “Volkswagen Golf”. Йдеться про мешканців Калущини, 1963, 1966 та 1967 років народження.

В обох випадках водіїв перевірили на стан сп’яніння – тверезі.

Слідчі розпочали кримінальні провадження ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...