Мед Атлант

Суд виніс вирок водію, який скоїв смертельну аварію на Коломийщині

Водія, який скоїв смертельну аварію на Коломийщині, засудили до двох років ув’язнення.

суд виніс вирок водію, який вчинив порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило загибель кількох осіб, пише “Галичина”.

17 травня 2022 року близько 10:00 водій Chevrolet Nubira не впорався з керуванням між селами Пігайчиками та Малим Гвіздцем. На прямій ділянці дорогиводій проявив неуважність, під час вибору в установлених межах безпечної швидкості руху не врахував дорожню обстановку, стан транспортного засобу, щоб мати змогу постійно контролювати його рух та безпечно керувати ним, внаслідок чого втратив керування автомобілем, виїхав на смугу зустрічного руху, після чого автомобіль в стані заносу виїхав за межі проїзної частини праворуч, де наїхав на дорожнє огородження та бетонне огородження моста.

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений вину у пред’явленому обвинуваченні визнав повністю, ствердив все вищенаведене відповідно до викладеного. Пояснив, що дуже жаліє з привиду вчиненого, критично оцінює свої дії, щиро розкаюється у вчиненому, усвідомлює, що своїми діями вчинив злочин, запевнив суд, що такого більше не повториться, просить суворо його не карати.

Суд визнав обвинуваченого винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.286 КК України та призначив покарання із застосуванням ч.1 ст.69 КК України 2 (два) роки позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк 2 (два) роки.

Строк відбуття покарання обвинуваченого обчислюватимуть з часу затримання.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...