Мед Атлант

На Прикарпатті внаслідок ДТП загинув 10-річний хлопчик. ФОТО

Дорожньо-транспортна пригода трапилась 14 травня близько 20:20 в селі Бабухів, що у Рогатинській територіальній громаді.

Поліцейські, що прибули на місце, оперативно з’ясували обставини події. Встановлено, що на ділянці автодороги Н-09 Мукачево-Львів, 38-річний водій легковика «Рено Меган», житель обласного центру, рухався у напрямку міста Рогатин. Керманич не дотримався швидкісного режиму, не оцінив дорожні обставини, відтак вчинив наїзд на 10-річного хлопчика. Дитина перетинала проїзну частину дороги в місці де пішохідний перехід відсутній, справа наліво відносно напрямку руху автомобіля. Школяра одразу госпіталізували до лікарні. Однак врятувати його медикам не вдалося, повідомляють у пресслужбі поліції.
Поліцейські доставили водія до медзакладу для перевірки на стан алкогольного сп’яніння. За кермом чоловік був тверезий.
За фактом ДТП слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту ГУНП в Івано-Франківській області розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.
Поліція Прикарпаття звертається до водіїв транспортних засобів з проханням бути особливо уважними за кермом! Стежте за дорожніми обставинами та дотримуйтесь правил дорожнього руху.
“Наголошуємо і пішоходам — переходьте дорогу лише у встановлених місцях та використовувати світлоповертаючі елементи в темну пору доби.
Закликаємо батьків нагадувати своїм дітям правила безпечної поведінки на дорозі та не залишати їх без нагляду!” – закликають правоохоронці.
На зображенні може бути: дорога та текст
На зображенні може бути: 2 людини, автомобіль, дорога та текст

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...