Мед Атлант

Загинула неповнолітня, травмувався водій: на Франківщині трапились 2 ДТП

Днями правоохоронцям повідомили про дорожньо-транспортну пригоду, яка трапилась між населеними пунктами Заболотів та Зібранівка. На місце одразу була скерована слідчо-оперативна група.

Повідомили у поліції області.

Поліцейські встановили, що близько опівночі 21-річний водій “Mercedes – Benz C220”, мешканець с. Зібранівка, рухаючись неосвітленою ділянкою дороги, не оцінив дорожні обставини, не обрав безпечної швидкості руху та вчинив наїзд на 14-річного пішохода. Неповнолітня мешканка с. Рожнева Поля, Заболотівської територіальної громади, була в темному одязі та рухалась правим краєм проїзної частини дороги в попутному напрямі. У результаті ДТП підліток загинула на місці.

Поліцейські перевірили водія на стан сп’яніння. За кермом він був тверезий.

Слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Інша дорожньо-транспортна пригода трапилась на автодорозі Н -10 в селі Павлівка, Ямницької територіальної громади.

Правоохоронці встановили, що близько 14:50, 40-річний водій “Suzuki Swift” рухаючись другорядною дорогою, проявив неуважність, не надав перевагу в русі та виїхав на нерегульоване перехрестя, де лівою передньою частиною автомобіля допустив зіткнення із автомобілем “Skoda Fabia”, яким керував 23-річний водій.

Внаслідок ДТП керманич “Skoda Fabia” отримав тілесні ушкодження та доставлений до обласної лікарні. Обох водіїв перевірили на стан сп’яніння. Вони були тверезі.

Поліцейські розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

Правоохоронці закликають дотримуватись правил дорожнього руху.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...