Мед Атлант

На кількох франківських вулицях змінять схему руху: причини

Комісія з безпеки дорожнього руху Івано-Франківська внесла зміни у схеми дорожнього руху кількох вулицях та перехрестях. Згодом ці зміни реалізують.

Про це повідомив заступник міського голови Михайло Смушак.

Схему організації дорожнього руху змінять на перехрестях вул. Короля Данила – Вороного та вул. Бельведерська – Довга. Вулиці Бельведерська та Короля Данила в межах даних перехресть стануть головними дорогами. За словами Смушака, це допоможе зменшити кількість аварій та покращити загальну пропускну здатність в межах цих вулиць.

Комісія також затвердила підвищення безпеки руху на вулиці Вовчинецькій у межах Івано-Франківськ та села Вовчинець. На цій ділянці вулиці машини рухаються з високою швидкістю, зазначає Смушак, є багато пішоходів та велосипедистів. Тому розроблять нову схему руху, яка передбачатиме встановлення пагорбів для заспокоєння руху, нової розмітки та дорожніх знаків.

А вулиця Панаса Мирного тимчасово стане двосторонньою на ділянці від Північного Бульвару до Героїв Чернігова. Таке рішення прийняли на час будівництва багатоквартирного будинку на вулиці Заклинської, 5.

Також прийняли рішення про облаштування піднятого пішохідного переходу на вул. Незалежності (на заїзді до готелю «Надія») для забезпечення безпечного руху пішоходів та покращення доступності.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...