Мед Атлант

Автівки злетіли в кювет: на Прикарпатті за вихідні трапилися дві ДТП з постраждалими. ФОТО

Аварії мали місце у Надвірнянському районі та Тисменицькій громаді.

2 червня близько 10:30 до правоохоронців надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в с. Делятин, що на Надвірнянщині, повідомляють у пресслужбі поліція Івано-Франківської області.
Слідчо-оперативна група, що виїхала на місце події встановила, що 33-річна водійка «Ніссан», мешканка Тернопільщини, на заокругленій ділянці дороги, не впоралася з керуванням та з’їхала в кювет. Опісля, автівка перекинулась.
У результаті ДТП, дві пасажирки, мешканки Тернополя та області, 1985 та 1986 років народження, отримали тілесні ушкодження та доставлені до місцевої лікарні.
Керманичка – твереза.
За цим фактом проводиться досудове розслідування за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами).
На зображенні може бути: 1 особа, швидка допомога, дорога та текст «НАЦОНАЛЬНА полициЯ»
1 червня близько 2:20 у населеному пункту Старий Лисець, 25-річний місцевий житель, рухаючись на автомобілі “Мазда СХ-5”, не врахував дорожню обстановку та з`їхав у кювет. Надалі автівка зіткнулась з огорожею та перекинулась.
Унаслідок аварії з тілесними ушкодженнями до лікарні доставлено пасажира легковика. Йдеться про мешканця Лисецької громади, 2003 року народження.
Водій перевірено на стан алкогольного сп’яніння. Результат нетверезий.
За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння, розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286-1 Кримінального кодексу України.
На зображенні може бути: текст «3 НАЦИОНАЛЬНА поЛицИЯ»
“Шановні водії! Поліція Прикарпаття закликає вас неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху. Не виконуйте на дорозі ризикованих маневрів, а напрямок руху змінюйте лише переконавшись, що це буде безпечно. В жодному разі не сідайте за кермо у нетверезому стані”, – йдеться в дописі.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...