Мед Атлант

Як у Франківську журналісти і поліцейські шукали безвісти зниклу студентку з Болгарії. ВІДЕОСЮЖЕТ

Франківські поліцейські майже тиждень розшукують студентку медичного університету Дішлі Еля Зію. Розшукові заходи тривають, але наразі нічого невідомо про місце перебування безвісти зниклої дівчини-іноземки.

24-річна студентка з Болгарії тимчасово проживає в Івано-Франківську, будучи студенткою 4-го курсу стоматологічного факультету ІФНМУ. Вона 1 червня пішла з дому та не повернулася. Подруга дівчини розповіла, що востаннє Еля Зію бачили в хлопця. Напередодні, 31 травня, студентка хотіла розлучитися з своїм хлопцем з Туркменістану. Опісля – зникла. У хлопця правоохоронці провели обшук, але Еля Зію не знайшли. Проте виявили наркотичні речовини. У поліцію друзі повідомили лише 5 червня, бо шукали самостійно. Від 5 червня тривають розшукові заходи правоохоронців. Журналістам МІСТА Ельдар (Ред. – хлопець зниклої) розповів подробиці останньої зустрічі. Каже, зранку помітив, що дівчина зникла.

Сьогодні, 9 червня, журналісти МІСТА спілкувалися з правоохоронцями та долучилися до розшукових заходів. Також спробували зустрітися з хлопцем зниклої та поспілкуватися з сусідами. Крім того, нам стало відомо, що Ельдар тимчасово проживає у свого друга, проте нам ніхто не відчинив двері.

Більше – у відеосюжеті:

Довідково щодо пошуку дівчини:

Опис: ріст приблизно 160 см., худорлявої тілобудови, волосся темно-русявого кольору, довге у правому вусі дві срібні сережки, в лівому – три, типу вкрутки із прозорими камінчиками.
Була одягнена: джинси синього кольору, футболка рожевого або чорного кольору, кросівки чорного кольору.
При собі мала: рюкзак чорного кольору із шкірзамінника, мобільний телефон «НТС» та мобільний телефон «Iphone 6S Silver» та особисті речі.

“Про будь-яку відому Вам інформацію просимо негайно повідомляти за телефонами “102”, або (0342) 75-03-82 у чергову частину Івано-Франківського ВП ГУНП в Івано-Франківській області”, – йдеться у повідомленні поліції.

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...