Мед Атлант

25-річна дівчина з Прикарпаття пішла з дому вдруге. Мама у поліцію звертатися не буде

11 серпня МІСТО писало, що на Прикарпатті мама уже місяць шукає 25-річну дочку, яка поверталася з Італії і зникла безвісти. Того ж дня, підвечір, 25-річна коломиянка Вікторія Гринів з знайшлася в Калуші.

Дівчину знайшли в п`ятницю, а в суботу вночі Вікторія знову зникла. Про те, де вона може бути – родичі не знають. Наразі телефонують у Калуш, де її в п`ятницю знайшли  на будівництві в лісі. Там Вікторія працювала охоронцем на будові. Власник будівництва родичам повідомив, що її ще не було. Батько дівчини пояснює, що їх не повідомила де знаходиться, адже начебто загубила свій телефон і не пам’ятала номер телефону батька чи матері. Каже, що в дівчини й раніше були депресивні стани, тому по приїзді додому вони звернуться за приватною медичною допомогою.

Сьогодні, 14 серпня, у мережі Фейсбук Юлія Дутчак написала, що Вікторія Гринів знову самотужки пішла з дому. Юлія повідомила в що була одягнена дівчина. Пише, що батьки вважають наче дівчина захворіла.

“Дорогі друзі та небайдужі люди. Родичі та батьки Гринів Вікторії знову просять допомогти розшукати дочку. У ніч з 12 на 13 серпня дівчина вийшла з дому і не повернулася. Була одягнена у синій джинсовій сорочці, джинси, біла кепка на голові, шльопанці. Батьки вважають, що дівчина захворіла і просять допомогти у її пошуку. Якщо хтось має інформацію про Вікторію просимо терміново телефонувати батькам Вікторії : 0979645458, 0661781380, 0507616819“, – йдеться у повідомленні.

Журналісти МІСТА поспілкувалися з мамою – Наталею Гринів. Запитали, що трапилося і як тривають пошуки дочки. Жінка відповіла, що Вікторія свідомо покинула домівку, тому у поліцію не буде більше звертатися.

Я не збираюся нікуди ходити більше. Моя дитина адекватна і прекрасна. Пішла собі і най йде з Богом. Хоче гуляти, то нехай”, – каже Наталія Гринів.

На питання журналіста “Ви не хвилюєтеся, що з нею щось може трапитися?”. Пані Наталія відповіла:

Ні. Дотепер ходила і працевлаштовувалася. І все було добре з нею. Просто наголошуємо, що якщо хтось Віку побачить, то нехай повідомлять нам”.

Мама дівчини впевнена, що за допомогою соціальних мереж Вікторія знайдеться. Нагадаємо, коли дівчина зникла вперше, то її шукали як львівські, так і прикарпатські правоохоронці.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...