Мед Атлант

П’яний водій, тікаючи від франківських патрульних, врізався в електроопору. Автомобіль загорівся і вибухнув. ФОТО/ВІДЕО

В Івано-Франківську пізно ввечірі, 30 серпня, патрульні намагалися зупинити водія через порушення ПДР, а той почав тікати. У результаті – ДТП та вибух автомобіля. Водію чудом вдалося вижити, допомогли в цьому патрульні спільно з нацгвардійцем.

Інцидент трапився на вул. Хіміків: водій зупинився по центру дороги з невідомих причин і розмовляв по телефону. Інспектори зупинилися поряд, аби дізнатися причину зупинки з порушенням ПДР, а той почав різко їхати, тікаючи. Патрульні переслідували автомобіль “Кіа” аж до Ямниці. Декілька екіпажів через звукові сигнали намагалися зупинити водія, проте останній не реагував і продовжував рух на великій швидкості. Вдалося зупинити водія тільки в Ямниці – він врізався в електроопору.

На щастя, патрульні спільно з нацгвардійцем вчасно витягли водія з автомобіля, який загорівся, а згодом і вибухнув. Водій з явними ознаками алкогольного сп’ ніння. Про це журналістам МІСТА повідомили у патрульній поліції, а також очевидці події в спільноті “AutoLife IF” (Телеграм).

Наразі на місці події працюють рятувальники, локалізовуючи пожежу, швидка медична допомога, а також інспектори, які регулюють рух автотранспорту. На дорозі утворився затор.

Увага! Станом на 23:30 пожежу локалізовано, а водія госпіталізовано.

Фото, відео: “AutoLife IF” (Телеграм):

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...