Мед Атлант

Дзідзьо презентував у Франківську свій фільм “Dzidzio Контрабас”. ФОТО/ВІДЕО

Сьогодні, 7 вересня, в Івано-Франківську відбудеться спеціальний показ фільму “Dzidzio Контрабас”. На презентацію фільму завітав генеральний продюсер та актор фільму, відомий співак Дзідзьо.

Учасниками презентації стали також генеральний продюсер фільму Сергій Лавренюк, продюсер Павло Сушко, а також актори Лямур (Орест Галицький) та Сергій Либа.
Дзідзьо розповів, що вони отримали пропозицію про зйомки фільму від генерального продюсера Сергія Лавренюка. Дзідзьо каже, що вони йшли до своєї ідеї, незважаючи на всі труднощі.
Кіно – це складний процес. Ми очікували на народну любов, я хотів, щоб люди нас підтримали. Нам вдалося, мішок нервів і три літри крові, всі мамині і мої гроші, – каже Дзідзьо.
Процес переговорів тривав півтори року, а зйомки тільки – 14 днів. І у фільмі знялась мама Дзідзьо.
На мою думку “DZIDZIO Контрабас” – дуже глядацьке кіно і воно має всі шанси стати успішним в прокаті, – відзначив Сергій Лавренюк.
Під кінець прес-конференції Дзідзьо відзначив, що дуже любить Івано-Франківськ і намагається відвідувати його якнайчастіше. А прихильник з міста подарував співаку карпатський мед і привітальні слова.

Якщо трійця йолопів вирішила зайнятися незаконною справою, чекай кінця світу локального масштабу. Вони виросли на кордоні, тому де знайти “легкi” грошi – для них не питання. Але коли на шляху з’являється гарна дівчина, всім планам капець. Тож американські гiрки порівняно з їхніми пригодами – це легке погойдування. Але нашi герої заради мрії готові на все, – йдеться в анотації до фільму.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...