Мед Атлант

Тетяна Михайлова, яка вчинила ДТП з потерпілими і хуліганила, прийшла до суду і вину заперечила

Одіозна Тетяна Михайлова з Івано-Франківщини знайома персона на всеукраїнському рівні. Жінка двічі за цей рік потрапляла в інциденти, які були резонансними. Відповідати Тетяні Михайловій прийдеться як за кримінальним кодексом, так і за адміністративним. Сьогодні, 15 жовтня, в Івано-Франківському міському суді продовжили розгляд справи через протокол винесений патрульними під час другого інциденту, а саме: злісна непокора працівникам поліції.

Слід нагадати, що крім кримінальних проваджень на Тетяну Михайлову склали адмінпротоколи і винесли постанову. А саме: за статтею 173 КУпАП (Дрібне хуліганство) та постанову за статтею 178 КУпАП (Розпивання спиртних напоїв у громадських місцях і поява в громадських місцях у п’яному вигляді) та за статтею 185 КУпАП (Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі поліцейського). До речі, 27 жовтня, в Івано-Франківському міському суді жінка вирішила оскаржити постанову по ст. 178 КУпАП, мовляв, не була п`яна. Тоді суд перенесли на грудень.

Нагадаємо, Михайлова нібито перебуває у психіатричному відділенні. Це може дозволити жінці уникнути покарання. Для прикладу, якщо буде висновок експерта, що людина на той період не усвідомлювала своїх дій, то їй  призначать лікування в психіатричних закладах. Також журналісти МІСТА подали запит в ГУ НП в Івано-Франківській області, аби з`ясувати за що має відповідати Михайлова і на якій стадії розгляду ці справи.

Справу по злійсні непокорі розглядає суддя Івано-Франківського міського суду Олег Лазарів. Минулого засідання, 23 жовтня, Михайлова до суду не з`явилася. Захисниця пояснювала, що жінка у медзакладі і пробуде там ще декілька тижнів. Суддя наголосив, що через запит буде перевірено, чи дійсно Тетяна Михайлова у лікарні. Нині на засідання з’явилась Тетяна Михайлова. Вона пояснила, що того дня (Ред. – 23 липня) у неї був зрив і замість того, аби поліцейські помогли, вони ще більше заважали. Каже, що поліцейські покликали журналістів і через психічні розлади їй прийшлося лікуватися. Свою ж вину пані Михайлова заперечила у суді.

Так як сьогодні не було змоги переглянути відеозапис з камер патрульних, суд перенесли на 24 листопада. Час:  14:00.

Довідково у справі Михайлової

31 березня Тетяна Михайлова вчинила ДТП з потерпілими.Навесні апеляційний суд зменшив розмір застави Михайловій через вчинену аварію і вона, сплативши кошти, вийшла із СІЗО. Тоді за рішенням суду жінка повинна була б утриматися від спілкування з потерпілими і свідками, не виїжджати за кордон, не відвідувати заклади, де продаються спиртні напої. Проте 23 липня патрульні вдруге затримали Тетяну Михайлову. Вона в громадському місці з`явилася у п`яному вигляді. Жінка поводилася агресивно, виражалася нецензурно і погрожувала медикам, поліцейським та журналістам. Уже за два дні стало відомо, що медики заборонили слідчим спілкуватися з Михайловою, бо вона у психіатричному відділенні.

затримали вдруге – відео 16+

затримали вперше – відео 16+

31 березня у Крихівцях трапилася ДТП, у якій постраждали троє осіб, серед них – інспектор патрульної поліції у м. Івано-Франківську.

Одразу ж наступного дня, 1 квітня, в Івано-Франківському міському суді підозрюваній Тетяні Михайловій обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою на 60 днів. Також визначено заставу – 1 336 000 грн.

Того ж дня наші кореспонденти у відеосюжеті з Івано-Франківської обласної клінічної лікарні, з’ясували, у якому стані потерпілі. Троє постраждалих – молоді чоловіки, віком 22, 23 та 25 років.

12 квітня апеляційний суд зменшив заставу для жінки, яка збила трьох людей і втекла з місця події у Крихівцях, 31 березня.

Підозрювана оскаржила ухвалу Івано-Франківсього міського суду про обрання їй запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою або 1 мільйон 336 тисяч гривень застави. Тепер жінці зменшили розмір застави до 256 тис грн.

Керівник Івано-Франківського слідчого ізолятора управління Державної пенітенціарної служби України в Івано-Франківській області Володимир Атаманюк проінформував, що о 10:45 13 квітня підозрювану Михайлову звільнено з СІЗО.

Винуватиця ДТП, за рішенням суду, повинна утриматися від спілкування з потерпілими і свідками, не виїжджати за кордон. У разі внесення застави суд також заборонив підозрюваній відвідувати заклади, де продаються спиртні напої.

Що цікаво, стосовно підозрюваної Михайлової місяць перед ДТП було розпочате кримінальне провадження за порушення, пов’язане з підприємницькою діяльністю.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...