Мед Атлант

Спокуслива модель XL з Івано-Франківська вразила суддів і пройшла далі. ФОТО/ВІДЕО

Вчора, 5 грудня, вийшов шостий випуск програми “Модель XL”. Жителька Івано-Франківська Марія Павлюк успішно пройшла випробування та потрапила до п`ятірки найкращих учасниць проекту.

Нагадаємо, за участь в конкурсі змагається 22-річна Марія Павлюк з Івано-Франківська. Дівчина на кастинг приїхала з чоловіком, який підтримав її бажання будувати кар’єру моделі.

На цьому тижні судді приготували для моделей три випробування: акторську майстерність, зйомку у кліпі на пісню “Атятя” популярного гурту MOZGI та дефіле на червоній доріжці перед камерами та прихильниками. Якщо на першому етапі Марія Павлюк соромилася і не проявила себе як акторка, то у двох наступних – вразила суддів.

Жінка першою почула своє ім`я і пройшла далі. Судді відверто визнали, що не очікували від франківки такої впевненості  і спокусливості. Відтак, Марія Павлюк з Івано-Франківська продовжує боротися за перемогу у програмі “Модель XL”.

Довідково:

Додамо, що нове шоу “Модель XL” покликане розвіяти уявлення про стандарти краси, показавши Україні чарівних жінок із пишними формами. А визначатиме їхню долю зіркове журі: ведуча Катерина Осадча, дизайнер Андре Тан, суддя проекту “Танці з зірками” Влад Яма та відома у світі латвійська модель plus-size Тетяна Мацкевич.

Переможниця проекту “Модель XL” стане першою українською моделлю plus-size, яка прикрасить обкладинку глянцевого журналу в нашій країні. Дівчина з пишними формами, яка виявиться кращою у проекті, стане обличчям колекції Андре Тана “A.Tan +” і героїнею номера журналу Cosmopolitan.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...