Мед Атлант

Неподалік Франківська зіткнулися два автомобілі, постраждала 5-річна дівчинка

ДТП сталася підвечір, 20 грудня, у Тисменицькому районі на дорозі Н-09.

При спуску з Ямниці до Тязева зіткнулися “Шкода Октавія” і “Шевроле Авео”. Там досі працює слідчо-оперативна група. МІСТУ вдалося з`ясувати, що з місця госпіталізовано неповнолітню дівчинку з перелом ключиці. Це громадянка 2012 року народження.

Також на місці аварії працюють рятувальники, бо один із легковиків злетів у кювет. Водіїв буде перевірено на стан сп`яніння.

Саме зараз у с Вовчинець сталася ДТП за участю двох автомобілів. Речник УПП в Івано-Франківській області Микола Гурак каже, що найімовірніше причиною аварії стала погана дорога. Вини водіїв як такої в аварії немає, але протокол буде складено інспекторами. Рішення прийматиме Івано-Франківський міський суд. Також інформація про те, що на цій ділянці зіткнулися три автівки у патрульній поліції спростовується.

Правоохоронці закликають бути обережними як водіїв, так і пішоходів через ожеледицю на дорогах області. Слід обрати потрібну швидкість і максимально уважно рухатися. Адже лише за цей вечір унаслідок несприятливих погодних умов сталося декілька аварій. Для прикладу, у Рогатинському районі злетів у кювет автомобіль. Крім того, ми писали, що у Долині вантажівка опинилася на узбіччі.

Читайте також: Подробиці ДТП у Яремчі: закарпатець виїхав на тротуар і на смерть збив 4-річну дівчинку. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...