Мед Атлант

Суд над підозрюваним у вбивстві франківки завершився сваркою матерів. ВІДЕОСЮЖЕТ

МІСТО писало, що шокуюча трагедія сталася в Івано-Франківську 19 грудня. Чоловік відлупцював жінку до втрати свідомості. За декілька днів вона померла у лікарні. Вчора, 24 січня, співмешканцю Максиму Болієнку у суді обрали міру запобіжного заходу.

Максим Болієнко

Підозрюваному у вбивстві суд ухвалив обрати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 53 три дні. Ухвала вимагала негайного виконання. Тому Максима Болієнка, одягнувши в кайданки, повезли в СІЗО. В суді чоловік пояснив, що не ховається від правоохоронців і просив домашнього арешту.

Щодо відповідальності, то попередньо вона обурила мешканців міста. Адже підозрюваному хотіли обрати пом`якшений запобіжний захід. Проте за день до суду слідчі з прокуратурою таки передумали – перекваліфікували статтю за вчинений злочин на більш тяжчу. 

Після засідання між матерями померлої і підозрюваного виник конфлікт, який мало не переріс у бійку. Матір підозрюваного Людмила Болієнко упевнена, що померла Олександра Щеглова довела сина до такого стану. Каже, саме з жінкою почав спиватися. Щодо причини смерті, то переконана, що померла Олександра від проблем зі здоров`ям: пневмонії і цирозу печінки. Сина захищає. Каже, він лише раз її штовхнув, а вона упала і забилася. Більше того, при падінні сечовий міхур сам тріснув, мовляв, був наповнений. Те, що син влаштовує часто дебоширі, що підтвердили сусіди і Щеглових, і Болієнків, заперечила. Не погодилася і з тим, що син часто розпиває спиртні напої, і це незважаючи на додані копії протоколів прокурором до матеріалів справи щодо вчинених адмінправопорушень, які підтверджують схильність до алкогольних напоїв.

Про родичів, які працюють у судах, інформацію підтвердила. Але запевняє, що вони у цій справі не допомагають і слідству не заважають.

Додамо, що напередодні наші кореспонденти для сюжету спілкувалися з родичами померлої, а родичі підозрюваного так і не вийшли на зв`язок і двері не відчинили.

Проте Щеглові пояснили, що дочка мала хорошу і прибуткову роботу, а коли зв`язалася з Болієнком, то втратила все…Навіть життя.  Батьки померлої хочуть, щоб співмешканець відповів за вчинене. Переконані, що його родичі, які працюють у судах,

Більше — у відеосюжеті:

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА у Telegram 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...