Мед Атлант

Молодик, який у квітні на смерть збив жінку, отримав водійські права

Торік у квітні, в  селі Крихівці, неповнолітній водій на “євробляхах” збив жінку та втік з місця ДТП. Минулого місяця хлопець отримав посвідчення водія.

Той факт, що справу молодого франківця розглядають у суді, не завадив йому і надалі кермувати автомобілем та порушувати правила дорожнього руху. До слова, суд, згідно закону, визначив міру запобіжного заходу підозрюваному у вигляді домашнього арешту, адже на момент вчинення аварії він був неповнолітнім, а злочин носить не умисний характер. Патрульні неодноразово зупиняли молодика за кермом без прав, а також у стані алкогольного сп’яніння. Наразі правоохоронцями складено 4 постанови, штрафи за які порушник не сплатив.

За час слідства та судової тяганини, підозрюваному у вчиненні смертельної аварії вже виповнилось 18 років. Як стало відомо “Місту” з власних джерел, хлопець подав на водійські права та 28 лютого отримав їх у  сервісному центрі МВС.

Обмежень з приводу отримання водійських прав нема, адже на момент вчинення ДТП він був неповнолітнім та без водійського посвідчення, як такого. Інше питання — що вирішить суд. За рішенням феміди його можуть позбавити прав, — пояснює адвокат-юрист пан Григорій.

Також вилучити права може інспектор патрульної поліції, якщо зупинить хлопця за правопорушення. Але провину, все одно, слід буде довести у суді.

Читайте також: Прикарпаців просять допомогти розшукати безвісти зниклого пенсіонера. ФОТО

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...