Мед Атлант

П`яний водій просив франківських патрульних пробачити його, бо Великдень

Двох нетверезих водіїв патрульні зупинили на вулицях міста. Двоє порушників отримали протокол та будуть за це відповідати у суді.

Перший випадок зафіксовано на вул. Шевченка. Там інспектори зупинили “Daewoo Lanos”. Водій автомобіля, 1996 року народження, при спілкуванні виявився нетверезим. Алкотестер це підтвердив — 1,19 проміле. Водій пояснив, що випив лише два пива, а зважаючи на те, що свята, просив пробачити його і відпустити. Інспектори згідно закону склали на водія протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП.

Відомо, що цей водій уже зупинявся за п`яну їзду, але суд виправдав хлопця, інформує прес-служба УПП в Івано-Франківській області.

Інша ситуація сталася на вул. Галицька у мікрорайоні Пасічна. У водія “Volkswagen Golf” поліцейські помітили ознаки наркотичного сп`яніння. Пройти тест на місці чи у медзакладі чоловік 1993 року народження відмовився. Тому патрульні склали на нього протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП по відмові, що також прирівнюється до нетверезого стану. До слова, патрульні вже вчетверте зупиняють у стані сп`яніння цього чоловіка за 2018 рік.

Читайте також: Не сподобався розворот: пасажир іномарки ударив франківського патрульного. ФОТО

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...