Мед Атлант

До Франківська з Данії прилетів гуманітарний вантаж вартістю 12 тисяч євро. ФОТО

Сьогодні на франківському летовищі приземлився літак, який доставив гуманітарний вантаж з Данії. У складі вантажу в основному постільна білизна та медичний одяг для шпиталів.

2,5 тонни гуманітарного вантажу було зібрано волонтерською спілкою “Бевар Україна”. Цей проект розпочинає співпрацю Міжнародної асоціації підтримки України та україно-датської волонтерської спілки “Бевар Україна”.

У складі вантажу в основному постільна білизна та медичний одяг для шпиталів.
Для пологових будинків привезли спеціально закуплені вовняні спальні мішки для новонароджених на суму 8 тисяч євро. Загальна вага вантажу – 2,5 тонни, вартість – 12 тисяч євро.

Супроводжував благодійну допомогу керівник Міжнародної асоціації підтримки України Тарас Дурбак. З Івано-Франківька гуманітарну допомогу розприділятимуть військовим шпиталям та пологовим будинкам.

Представники асоціації, після розмитнення, відправлять вантаж на склад, звідти його розподілять на шпиталі. Трансопортний літак супроводжували військові СУ та Іл, які в Данії взяли участь у міжнародному авіа-шоу і представляли Повітряні сили України.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...