Мед Атлант

19-річний прикарпатець вкрав у друга 300 польських злотих

Після застілля у товариша 16-річний гість привласнив 300 польських злотих, які потрапили у його поле зору. Здоровий глузд не здолав юнака і той, не зваживши наслідки свого вчинку, тепер спілкується з правоохоронцями.

Напередодні до Калуського відділу поліції із заявою про крадіжку звернувся 19-річний місцевий мешканець. Хлопець повідомив, що з його квартири зникли гроші.

Правоохоронці, поспілкувавшись із заявником, з’ясували, що до крадіжки може бути причетний його товариш, який гостював. Підозри підтвердилася, коли той пояснив, що крадіжку не планував, а лише скористався влучним моментом.

Проте, як встановлено, гроші не були на видному місці, а юнак понишпорив по хаті. Виявивши “знахідку”, поспіхом пішов додому і того ж дня витратив їх на власні потреби.

За цим фактом стосовно підлітка слідчі розпочали кримінальне провадження за ознаками вчинення злочину передбаченого ч.1 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Відповідно до санкції статті мінімальне покарання передбачає штраф, а максимальне – позбавлення волі на строк до трьох років.

Читайте також: Діставши відмову у кредиті, прикарпатець розтрощив сокирою банкомат

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...