Мед Атлант

Учасник “Голосу країни” з Франківська написав першу пісню і присвятив мамі. ФОТО/ВІДЕО

Студент з Івано-Франківська, учасник шоу “Голос країни”, Арсен Вітрецький написав свою першу пісню і присвятив її мамі.

Студент Івано-Франківського медичного університету Арсен Вітрецький написав свою першу пісню – англомовний авторський сингл “Mommy, I love you”.

Пісню, слова і музику, я написав дуже швидко. В нас з мамою виникло певне непорозуміння, суперечки і, обмірковуючи згодом усе це, я дуже швидко, як то кажуть, на одному подиху, написав цю пісню. Мама для мене є не лише власне мамою, але й подругою, а це дуже важливо, – каже Арсен Вітрецький.

Дякую за те, що віддала мені частину свого життя, за те, що зараз оберігаєш мене своїми порадами, за те, що завжди зігрівала мене словом благословення, за те, що саме ти є моєю мамою… Цінуйте своїх матерів, цінуйте своїх батьків! – ось головний посил, який Арсен Вітрецький хоче донести в своїй пісні!


Аранжування синглу “Mommy, I love you” зробив Роман Калин. Він розповідає:

Сама пісня продиктувала мені такий музичний виклад, адже не хотілося забивати вокальну мелодію, відтягувати увагу від її краси. В аранжуванні хотілося легкості і прозорості. Тож поступово в пісні один за одним накладаються інструменти, які мінімальним ресурсом доводять її до кульмінації і згодом розчиняються, залишивши голос один на один з відвертою оголеною емоцією.

Для того, щоб глибше передати емоційний стан, було вирішено зняти промо-відео синглу “Mommy, I love you”, над яким попрацював відомий на західній Україні кліпмейкер Андрій Снімщиков. Зараз Арсен плідно працює над наступним авторським матеріалом, як на українській так і на англійській мовах.

У пісні я говорю мамі про те, як люблю її. Колись у неї була змога поїхати працювати за кордон. Часто зараз йде мова про матерів-заробітчанок, про їхній біль, а ця пісня – від імені дітей, які вимушено залишаються без мами, ростуть і дорослішають без неї. Це пісня про те, що потрібно зрозуміти одні одних, простити за все і самим попросити вибачення.
Мама цю пісню ще не чула. Якось прийду додому, сяду на кухні і заспіваю її для мами, – розповідає Арсен Вітрецький.

Нагадаємо, у відеоінтерв`ю МІСТУ Арсен Вітрецький відверто розповів про “Голос країни”, про стосунки в команді і з тренером зокрема. Про те, як  проходять етапи конкурсу і як учасникам відповідний образ підбирають на сцені. Арсен каже, що те, що бачать глядачі – це лише картинка. Чому? Дивіться у відеоінтерв`ю:

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...