Мед Атлант

Незнайома жінка порізала франківця біля магазину і кинулася втікати. ФОТО

Вночі 2 серпня на одній із вулиць міста Івано-Франківська нетвереза жінка спровокувала словесний конфлікт з невідомим чоловіком. Вона двічі ударила його ножем.

За добу невідкладних та безперервних слідчих (розшукових) дій зловмисницю, яка втекла з місця події, правоохоронці знайшли на Тернопільщині, інформує прес-служба ГУНП в  Івано-Франківській області.

З’ясовано, що близько 3 години дві компанії молодих людей розпивали спиртні напої під магазином по вулиці Тролейбусній. Відтак між незнайомими жінкою та чоловіком виник словесний конфлікт, в ході якого зловмисниця нанесла ножем 28-річному франківцю тілесні ушкодження у вигляді двох ножових поранень в область черевної порожнини та грудної клітки. Поки товариші допомагали потерпілому та викликали “швидку”, зловмисниця втекла.

В результаті проведення поліцією оперативно-пошукових заходів, утікачку через добу затримали в Тернопільській області. Нею виявилась 30-річна жителька Верховинського району.

Наразі слідчі затримали жінку в порядку ст. 208 КПК України та повідомили про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч.1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

За такі дії жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Читайте також: На Франківщині поліцейські затримали двох чоловіків, які пограбували підлітків

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...