Мед Атлант

Прикарпатці, яка підозрюється в умисному вбивстві двох малолітніх дітей, загрожує довічне ув’язнення

На розгляд до Коломийського міськрайонного суду з Прокуратури Івано-Франківської області надійшов обвинувальний акт про вчинення кримінального правопорушення передбаченого п. п. 1, 2 ч. 2 ст. 115 КК України.

Під час досудового розслідування встановлено, що 03 квітня 2016 року, підозрювана раніше не судима, жителька селища Верховина, Верховинського району, перебуваючи по місцю свого проживання, діючи умисно з метою позбавлення життя двох своїх малолітніх дітей, використовуючи снодійний лікарський засіб “Сонміл” у вигляді таблеток, шляхом їхнього розчинення у воді, надала випити своїм малолітнім дітям. Від спожитого лікарського засобу наступила смерть на місці.

Після цього жінка з метою самогубства, з використанням станка для гоління, перерізала собі вени та спожила отруту, однак покінчити життя самогубством їй не вдалось.

Вказані дії органи досудового розслідування кваліфікували за п. п. 1, 2 ч. 2 ст. 115 КК України, як (вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті двом малолітнім дітям). Відповідальність за вчинене згідно закону карається позбавленням волі на строк від десяти до п’ятнадцяти років або довічним позбавленням волі.

На даний час обвинувачена перебуває під вартою в установі виконання покарань № 12 міста Івано-Франківськ.

Підготовче судове засідання, по даному кримінальному проваженню призначено на 16.30 год 08 серпня 2018 року.

Читайте також: У Богородчанському районі двоє чоловіків побили третього – той помер у лікарні. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...