Мед Атлант

Смертельна ДТП в Румунії: мотоцикл в’їхав у автобус з туристами з Прикарпаття

В Румунії, у місті Сучава, автобус з українськими туристами потрапив у смертельну ДТП. Відомо, що автобус їхав з Болгарії в Україну.

Про це на своїй сторінці у соцмережі повідомила журналістка з Івано-Франківська Любов Загоровська.

Потрапили в аварію. О третій ночі в місті Сучава в наш автобус на величезній швидкості врізався мотоцикл. Удар був дуже сильний. Усі пасажири автобуса неушкоджені, зате водій мотоцикла і пасажир загинули на місці, – повідомила Загоровська.

За її словами, усі пасажири туристичного автобуса ночували у приміщенні школи. Рятувальні та правоохоронні органи працювали дуже оперативно.

Вражена роботою румунських служб. До 5 хвилин часу на місці інциденту були всі. Працювали швидко і злагоджено. Спочатку їхнє МНС і “невідкладна” допомога (один з потерпілих був таки під колесами, витягували), далі поліція. Перепитали, чи потрібна допомога пасажирам, уточнили, скільки їде дітей. Одразу підігнали два бусики, аби діти могли сісти всередину і зігрітися, бо ніч дуже холодна. До години часу оформили все і відігнали автобус вбік, аби можна було дістати речі. О 8-ій ранку на роботу прийшли працівники школи, одразу відкрили підсобку і витягли мати, аби на них можна було лягти й відпочити. Поліція працює дуже оперативно. Але чекаємо автобуса, який їде зі Львова, аби забрати нас. Тому – повернення додому відкладається на невизначений термін, – додає Любов Загоровська.

Читайте такожУ ДТП на Верховинщині одна особа загинула, одна серйозно травмована

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...