Мед Атлант

Франківськ немає заборгованості перед лікарями та вчителями, – Руслан Марцінків (ФОТО, ВІДЕО)

Сьогодні, 9 жовтня, під стінами ОДА відбувся мітинг працівників агропромислового комплексу медичної і освітньої сфери України.

Працівники різних структур вимагали підвищення заробітної плати, а також виступили з вимогою погасити заборгованість по виплаті зарплати.

До мітингуючих вийшов міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків та пояснив ситуацію.

Місто Івано-Франківськ немає заборгованості перед лікарями та вчителями. Маємо кредит на 300 млн. гривень на виплату заробітної плати. Проект наступного року ще гірший. Кошти на оплату праці будуть йти в руки кандидатам у депутати. Гроші є. Їх треба просто пошукати. Вони стоять на рахунках олігархів. Як міський голова, я ніколи не піду на закриття навчального закладу, – коментує Марцінків

Міський голова зазначив, що нещодавно відвідував геріатричний пансіонат, працівники якого отримують лише 2700 грн. на руки.

По сфері охороні здоров’я з липня немає коштів на виплату оплати праці. Сім разів було підвищення цін на електрику. Ми повинні бути разом, спільно. За тиждень буде сесія міської ради і ми підтримаємо ці рішення. Шукати внутрішні резерви в Рогатині та по області – це неможливо. Мізерну зарплату уряд має виплачувати вчасно. Ця неукраїнська влада нашими руками зробить те, що не зробив Янукович та Азаров, – додає міський голова.

ЧЕСНА ПРАЦЯ – ГІДНА ЗАРПЛАТА!#громада_ІФМасова акція профспілок області в Івано-Франківську.Підтримую!

Опубліковано Русланом Марцінковим Вівторок, 9 жовтня 2018 р.

 

 

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...