Мед Атлант

90-ті повертаються: у Франківську понівечили клініку косметології. ФОТО

В Іван-Франківську двоє чоловіків ввірвалися у студію естетичної косметології “Win Way”, що по вулиці Коновальця, та розтрощили дороговартісний апарат.

Власниця клініки косметології Вікторія Ляхновська розповіла, що напад стався вранці 26 жовтня, пише “Галка“. Зловмисники знищили дороговартісний лазерний апарат “Candela GentleLase”. Такий єдиний в місті і коштує близько 60 тисяч євро.

Ми зазвичай починаємо роботу о дев’ятій, але в цей раз я прийшла о 8:30, оскільки була записана клієнтка, і пізніше ми не могли її прийняти. Я зайшла у кабінет, включила обладнання. І скоріше всього вони дочекалися, поки я зніму заклад з охорони. Забігли за мною, один з нападників відтиснув мене у кут, трохи потовк, пошарпав. Інший витягнув кувалду з під куртки та розбив апарат у мене на очах, після цього вони пішли. Весь цей час я думала лише про те, щоб вони не розбили мені голову і відпустили мене. Цей випадок шокував нас всіх, ніби якісь 90-ті повертаються”, – розповіла жінка.

Коли поліція передивилася відео з камер спостереження, то зрозуміла, що злодії добре знали, де знаходяться камери і ховалися від них. Вони також знали, в який саме кабінет їм потрібно піти, оскільки у клініки чотири кімнати, де проводять процедури. Крім того нападники більше нічого не пошкодили, не забрали гроші чи сумку власниці. Власниця підозрює, що на злочин наважилися конкуренти по бізнесу.

Ми думаємо, що хтось перед цим приходив до нас на якісь процедури, їм розповіли, де знаходиться апарат. Вони зайшли, прикрили за собою двері, показали куди йти, в який точно кабінет заходити… У нас багато клієнтів, не тільки з Прикарпаття, а й з інших областей та іноземці. Напевно, хтось хоче, щоб наші клієнти не мали змогу отримувати дану послугу. Замість того, щоб покращувати свої послуги, просто вирішили в такий спосіб вивести нас з ринку. Щоб ми просто припинили працювати”, – каже Ляхновська.

Вікторія запевняє, що напад зовсім не залякав її та працівників, а от апарат відновлять своїм коштом.

У поліції підтвердили факт повідомлення про напад, вивчають відео і розпочали пошуки зловмисників.

Читайте також: У Франківську грабіжники в рукавичках обікрали авто

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...