Мед Атлант

На Долинщині чоловіка посадили за 12 літрів викраденого вина

16 листопада відбувся суд над чоловіком, який викрав у свого товариша 12 літрів домашнього вина. Чоловік раніше судимий та був засуджений до 200 годин громадських робіт.

5 вересня 2018 року обвинувачений пішов до свого товариша. Підійшовши до будинку , він постукав у вікно, однак йому ніхто не відкрив. В підвальному приміщенні вказаного будинку світилось світло. Він подумав, що його товариш знаходиться в підвалі і тому зайшов туди.

Товариша в підвалі не було. Оглянувшись, він побачив, що в одній з кімнат підвального приміщення , двері якої були привідкриті , на поличці знаходяться скляні банки заповнені рідиною темного кольору і він зрозумів що це вино.

Зайшовши в кладовку , він взяв чотири трьохлітрові скляні банки повністю заповнені вином, які були закриті білими кришками та помістив їх у два поліетиленові пакети, які приніс із собою, по дві банки у кожен пакет, після чого вийшов з підвального приміщення та поніс їх до свого дому.

Прийшовши додому, він зайшов у приміщення літньої кухні, де самостійно випив частину вина, а іншу частину вина залишив у літній кухні, після чого заснув. Потім до нього приїхали працівники поліції, яким він видав вино, що залишилось.

Чоловіка визнали винним у злочині передбаченим частиною 2 статті 185 КК України, призначивши покарання у вигляді арешту на строк три місяці та десять днів.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...