Мед Атлант

У Калуші загорівся завод з виробництва хімікатів”Карпатнафтохім”. ВІДЕО

Сьогодні, 12 січня о 21:08 в місті Калуш Івано-Франківської області загорівся олефіновий завод.

Як повідомляють МІСТУ, горить ТзОВ “Карпатнафтохім”.

Як повідомляють в прес-службі рятувальників, на даний час відбувається факельне горіння пірогазу.

Інженерним персоналом перекрито засувки з подачі газу. Інженерним складом об’єкту заборонено здійснювати гасіння, підрозділи за допомогою лафетних стволів здійснють охолодження сусідніх будівель. Від Управління ДСНС в області залучено 18 одиниць техніки та близько 90 чоловік особового складу. Потерпілих немає.

В прес-службі поліції повідомляють, що горить пірогаз у корпусі 425. Одна з можливих причин – тріснула труба, точна причина ще з’ясовується. Пішов витік дизельного пального. Зараз з тієї труби продовжує “йти” пальне. Інші крани перекриті. Рятувальники чекають, щоб пальне з пошкодженої труби вигоріло. Попередньо потерпілих немає. На місці працює поліція. Більш точна інформація буде згодом.

Жителі міста кажуть, що пожежа охопила ввесь завод. Люди дуже стурбовані масштабами пожежі та її впливом на здоров’я.

Якщо вогонь добереться до бочок, ви уявляєте що буде? Нас за вибухом почують до Франа. То буде похлєще за Чорнобель .Скільки хлору і тих хімікатів, а скільки захоронено. Коли стався вибух на Чорнобильській АС то тоже казали,що все добре. Влада халатно до того відноситься, – дописує жителька Калуша Марія Росоловська.

Довідково: ТзОВ “Карпатнафтохімік” це високорозвинений господарський комплекс з виробництва нафтохімічної і хімічної продукції.

Опубліковано Taras Fanatasy Субота, 12 січня 2019 р.

Пожежа заводу

Опубліковано Христина Савчин Субота, 12 січня 2019 р.

Пожежа в Калуші

Опубліковано Христина Савчин Субота, 12 січня 2019 р.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...