Мед Атлант

На Тлумаччині горе-подружжя можуть позбавити батьківських прав

12 квітня працівниками служби у справах дітей було здійснено профілактичний рейд на Тлумаччині.

Під час рейду проведено обстеження двох неблагополучних сімей, які проживають на території Кутищенської сільської ради. Умови проживання в одній із таких сімей далекі від ідеальних: у хаті не прибрано, у кімнаті безлад, речі та одяг розкидані, їжа для дітей не зварена, діти належним чином не доглядаються, інформує Служба у справах дітей Тлумацької РДА. Батьки ж зловживають спиртними напоями, часто конфліктують між собою, ніде не працюють.

З батьками провели бесіду щодо зловживання спиртними напоями, забезпечення належних умов проживання дітей, дотримання санітарно-гігієнічних норм, надали консультацію з питань медичного обстеження дітей, раціонального використання коштів, отриманих на дітей.

Батьків попереджено про відповідальність за неналежне виконання батьківських обов’язків щодо своїх неповнолітніх дітей, оформлені відповідні протоколи та надано місячний термін для виправлення ситуації. У випадку невиконання зазначених вимог, розглядатиметься питання про доцільність позбавлення подружжя батьківських прав, – йдеться у повідомленні.

Читайте також: Франківські вартові повернули до лікарні 14-ти річну ромку з немовлям.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...