Мед Атлант

Косівські журналісти спіймали правоохоронців, які були напідпитку за кермом: в поліції інформацію спростували. ВІДЕО

Сьогодні, 15 травня в мережі з’явилось відео про слідчого та двох прокурорів з Косова, які після розпиття алкогольних напоїв поїхали каталися містом.

Відео опублікував косівський журналіст “Дорожнього контролю” Віталій Мацьоцький на своїй сторінці у соціальних мережах. На відео один з учасників інциденту підтвердив, що водій автівки, в якій вони їхали, аотже слідчий, пив пиво.

Як повідомив МІСТУ начальник Косівського відділу поліції Роман Запоточний, правоохоронця, якого звинувачують в перебуванні за кермом в стані алкогольного сп’яніння, відмовився проходити тест на драгері, але виявив бажання пройти огляд в медичному закладі. Він пройшов тест на таблиці Шульте та здав кров на аналізи.

Лікарі повідомили, що слідчий не перебуває в стані алкогольного сп’яніння. Наразі ми очікуємо результатів аналізів крові. Якщо виявиться, що допустимий показник алкоголю в крові перевищено, то на працівника поліції одразу буде складено відповідний протокол та будемо приймати міри. Наразі слідчий не визначає того, що він вживав спиртне, а каже, що пив сочок, – коментує Запоточний.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...