Мед Атлант

П’яний водій та сім постраждалих: стали відомі деталі потрійної ДТП у Франківську. ВІДЕО

Як раніше повідомляло МІСТО, 6 липня, неподалік радіозаводу зіткнулися декілька автомобілів. В аварії травмувалися п’ятеро осіб.

Водій автомобіля “BMW” не обрав безпечної швидкості, виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся із автомобілем “VOLKSWAGEN PASSAT”, під керуванням 21-літнього водія, жителя с. Бортники Тлумацького району. Також, він зіткнувся із автомобілем “SUBARU FORESTER”, під керуванням 36-літнього жителя Івано-Франківська.

Поліцейські встановили, що за кермом “BMW” був 45-річний громадянин Азербайджанської Республіки, який є винуватцем ДТП. Чоловік керував транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння, передають “UA:Карпати”.

Наразі 45-річному громадянину Азербайджанської Республіки оголосили про підозру у вчиненні ДТП в суботу за участю трьох легковиків на вулиці Калуське шосе. У цьому зіткненні травмовано 7 людей. П’ятеро осіб, разом з водієм, якому оголосили про підозру, сьогодні в обласній лікарні. Двох після огляду відпустили додому.

Як повідомила речниця обласної поліції Тетяна Іванюк, правоохоронці також склали протокол на підозрюваного за те, що перебував за кермом у стані алкогольного сп’яніння. Разом з ним в автівці знаходився пасажир, також громадянин Азербайджанської Республіки.

Деталі в сюжеті.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...