Мед Атлант

Франківські школярі матимуть оновлене меню в їдальнях

22 серпня в департаменті освіти Івано-Франківська обговорили з підприємцями, які  надають послуги з харчування  у школах міста, нове меню.

Про це інформує пресслужба департаменту освіти. Детально опрацювавши кулінарні рецепти і авторську кухню Євгена Клопотенка, засновника соціального проекту зі зміни культури харчування, усі разом обирали рецепти, за якими готуватимуть страви для учнів закладів освіти міста.

За результатами дискусії, одностайно вирішили, що вже з початку навчального року урізноманітниться асортимент страв. Дітям пропонуватимуть на вибір і салати, і перші та другі страви, приготовлені  із нового «Збірника рецептур страв для харчування дітей шкільного віку в організованих освітніх та оздоровчих закладах», у яких поєднуватимуться різні корисні для здоров’я продукти.

 Ми робимо перші кроки до зміни культури харчування. Очікуємо на розуміння та підтримку батьківської громадськості. Ми готові до співпраці. Будемо спільно з батьками обирати страви дня/тижня/місяця. Покажемо, що їжа може бути іншою. Віримо, що спільними зусиллями зможемо змінити  харчування, – зазначили в департаменті.

Читайте також: Як “Мами Прикарпаття” перевірили якість харчування в одній із шкіл міста.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...