Мед Атлант

У Франківську стартує «Nice Packet Challenge» – зайві речі на благодійність

У Франківську відбуватиметься благодійний проєкт «Nice Packet Challenge», який організовує молодіжна громадська організація «ФРІ». 

З 11 по 16 листопада триватиме збір речей для геріатричного пансіонату та Спільноти Святого Егідія. Кожний охочий може принести непотрібні йому одяг, книги, настільні ігри та віддати їх волонтерам у 101 аудиторії Університету Короля Данила. Також бажаними будуть солодощі та фрукти.

Метою даної акції є довести людям, що допомагати потрібно не лише в передсвятковий та святковий період, а й у будні дні.

Принести зібрані речі можна:

11-15 листопада з 16 по 19 год.

16 листопада з 12 по 14 год.

Кожний учасник проєкту отримає маленький подарунок.

Також організатори запустили челендж «Nice Packet Challenge». Суть є передати естафету трьом друзям, які мають теж долучитися до проєкту та зібрати їм вже непотрібні речі для Спільноти Святого Егідія та геріатричного пансіонату.

Проєкт відбувається в два етапи і другим етапом стануть зустрічі із старенькими та безхатьками, яким саме ці речі і збирають. З 18 по 23 листопада франківців запрошують долучитися до приготування та роздачі їжі у дзвіниці біля художнього музею, що на площі Шептицького.

Посилання на подію у Facebook – https://www.facebook.com/events/418291892211391/

В Instagram – https://www.instagram.com/nice_packet_challenge/

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...