Мед Атлант

Зіткнулись три автівки: стали відомі деталі ДТП в Угриневі. ФОТО/ВІДЕО

Як вже повідомляло “МІСТО”, сьогодні, 27 листопада, в Угриневі, що неподалік Франківська трапилася ДТП.

Стало відомо, що прикарпатські поліцейські встановлюють обставини ДТП за участю трьох автомобілів.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції області.

Дорожньо-транспортна пригода без травмованих трапилася на Тисмениччині. Поліцейські з’ясували, що один із учасників ДТП був нетверезим.

Сьогодні, 27 листопада, близько 10 години 40 хвилин, у селі Угринів Тисменицького району трапилася аварія за участю трьох автомобілів. Як попередньо встановлено правоохоронцями, 23-річний мешканець Галицького району, керуючи автомобілем «Ford Mondeo», рухаючись у сторону Івано-Франківська, не вибрав безпечної швидкості руху, не дотримався безпечної дистанції внаслідок чого допустив зіткнення з задньою частиною автомобіля «Opel Vivaro», під керуванням 47-річного мешканця Галицького району, який рухався попереду.

А водій 1976 року народження, керуючи автомобілем «Volkswagen Passat», проявив неуважність, не обрав безпечної швидкості руху, допустив зіткнення з автомобілем «Ford Mondeo». Як з’ясували поліцейські останній перебував у стані алкогольного сп’яніння. Алкотестер «Drager» показав позитивний результат – 2.67 проміле. На водія – правопорушника правоохоронці склали 130 КУпАП та 124 КУпАП.

На водія «Ford Mondeo» поліцейські склали протокол за ст.124 КУпАП.

За фактами ДТП працівники поліції проводять перевірку.

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...