Мед Атлант

В поліції прокоментували інцидент з вибухом, що стався у приміщенні ігрових автоматів Долини

У ніч на понеділок, 27 березня, у місті Долина в приміщенні з ігровими автоматами, яке знаходяться на вулиці Чорновола 18, пролунав вибух.

Сьогодні  близько 1 години дня у Долинське відділення поліції звернулась мешканка Долини. Жінка повідомила, що вночі чула гучний звук вибуху, передає МІСТО. Нацполіція зареєструвала це повідомлення та на місце події виїхала слідчо-оперативна група Долинського відділення поліції і працівники вибухо-технічної служби Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області.

“Вночі про вибух ніхто не повідомляв. Тільки сьогодні вдень повідомила мешканка Долини. Зараз на місці події проводять огляд. Але кримінальне впровадження не розпочинали, оскільки ситуація поки що є не зрозумілою”, – прокоментувала речник облуправління Нацполіції Мирослава Белдик.

Нещодавно в цьому приміщенні була пожежа. В одній із груп у соцмережі Фейсбук повідомили, що тоді палили ігрові автомати, проте поліція такий факт не визнала.

“Недавно дані ігрові автомати палили, тоді як я розумію наша доблесна поліція, не виявила там ігрових автоматів. Виникає питання, чому наша поліція не бачила існування даних автоматів, і не прийняла по них міри”, – коментує Роман Штойко.

ФОТО: dolynalive

Читайте також: Прикарпатські правоохоронці у підозрюваного знайшли та вилучили набої різного калібру. ФОТО

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...