Мед Атлант

29-річний іванофранківець обікрав медпрацівника на суму більше 300 доларів

Перебуваючи в лікувальному закладі, зловмисник викрав у медпрацівника гаманець, в якому знаходились гроші в сумі 300 доларів США, 1200 гривень, банківські картки та мобільний телефон вартістю понад 3500 гривень.

Крадієм виявився неодноразово раніше судимий за крадіжку та грабіж 29-річний франківчанин, передає МІСТО з посиланням на прес-службу Нацполіції Івано-Франківської області. До поліції за допомогою звернулась потерпіла, медпрацівник районної лікарні. Вона розповіла, що невідомий з її кабінету викрав її особисті речі: гаманець з грошовими коштами, банківські картки та мобільний пристрій.

Оперативні працівники встановили особу, причетну до скоєння вказаного злочину. Підозрюваний надав визнавальні покази, пояснивши свої дії складним матеріальним становищем. Викрадений мобільний він одразу ж продав, а гроші витратив на своє дозвілля.

Правоохоронці перевіряють підозрюваного на причетність до подібного роду злочинів.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання від мінімального – у вигляді штрафу, до максимального – позбавлення волі на строк до трьох років. Проводиться слідство.

Читайте також: 40-річний прикарпатець віддав у руки шахраїв 14 тисяч гривень

Відтепер читайте найважливіші новини МІСТА.у Telegram

Loading...